GARANȚIE

 

  • MAISON MUÑEBE oferă garanție produselor achiziționate care acoperă defectele de fabricație timp de 3 luni calendaristice de la livrarea articolului. 

  • Această garanție acoperă defecțiunile din materiale și manoperă, care sunt un rezultat direct al proceselor de fabricație și nu se aplică daunelor cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijentă sau uzură normală.

  • Uzura este cea generată de utilizarea zilnică și poate reprezenta, de asemenea, contactul cu suprafețe abrazive, suprafețe, soluții, substanțe chimice sau de alt tip, expunerea excesivă la lumina directă a soarelui, umiditatea ridicată și temperaturile extreme.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12). Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Bijuteriile MAISON MUÑEBE sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul Certificatului de garanție, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

 

RECOMANDĂRI

 

Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor MAISON MUÑEBE vă recomandăm:

  • Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montură acestora nu rezistă șocurilor mecanice.

  • Să păstrați bijuteriile în cutiile primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor.

  • Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice/brute sau a acelora în care există posibilitatea că acestea să între în contact cu substanțe ce conțin sulf.

  • Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.

  • Evitați contactul cu substanțele chimice, existând posibilitatea ca acestea să erodeze metalul.

  • Metalul prețios își poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfum, apă sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.

În funcție de gradul utilizării, vă recomandăm că bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.

Prin garanția oferită se asigură drepturile consumatorului, conform Legii nr.449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, și conform OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor.